Wie zijn wij

Ik ben Daniëlle Pool en stel mij graag kort aan u voor.

Na mijn opleiding Gezondheidswetenschappen en de tweede master Rechtspsychologie ben ik in 2009 gaan werken in de forensische sector. Tot 2012 werkte ik zowel klinisch als ambulant in deze sector. Ik vervolgde mijn carrière binnen de GGZ, waar ik ook zowel klinisch als ambulant en binnen de Basis en Specialistische GGZ heb gewerkt.

Persoonlijke ontwikkeling en het actueel houden van kennis vind ik essentieel. Ik werk graag volgens (recente) wetenschappelijke inzichten. Daarom heb ik verschillende cursussen en opleidingen gedaan en bezoek ik regelmatig congressen. 

In de behandeling vind ik het belangrijk om de wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen optimaal aan te passen aan de patiënt, interpersoonlijk/ persoonsgericht en vanuit een gezamenlijke probleemformulering te werken. Het betrekken van het netwerk bij de behandeling komt naar mijn idee het effect van de diagnostiek en behandeling ten goede.

Naast het uitvoeren van diagnostiek en behandeling geef ik supervisie aan vakgenoten.

Kwalificaties 

  • Klinisch psycholoog (BIG-nummer 89921812625)
  • Psychotherapeut (BIG-nummer 19921812616)
  • AGB-code 94-102334
 

Ik ben Susan Boogaard-Klinkien en stel mij graag kort aan u voor.

In september 2009 heb ik mijn master klinische- & gezondheidspsychologie behaald, daarnaast heb ik een minor criminologie afgerond. Met veel plezier volgde ik een masterstage bij een forensisch psychiatrische afdeling, waar ik in 2012 de opleiding tot GZ-psycholoog heb afgerond. In de jaren hierop volgend heb ik mij verder gespecialiseerd in het werken binnen het forensische veld. Hierin heb ik mij ontwikkeld als GZ-psycholoog en mijn eerste ervaringen opgedaan met beleid en management, in de functie van manager behandelzaken. In deze periode heb ik verschillende gerenommeerde opleidingen gevolgd tot EMDR therapeut. In oktober 2016 heb ik de overstap gemaakt naar de reguliere psychiatrie, waarin ik ervaring heb opgedaan in zowel klinische als poliklinische teams. Ik heb ervaring met zowel kortdurende als langdurende behandelingen van verschillende klachten. 

De nadruk in mijn behandelingen is persoonsgericht, waarbij ik de uitdaging graag aan ga om interpersoonlijke problemen in kaart te brengen en te behandelen. Dit is mogelijk in zowel individuele-,  groeps- en systeemtherapie. Verder geef ik supervisie behandeling en diagnostiek aan verschillende opleidelingen en verzorg ik onderwijs aan verpleegkundig specialisten in opleiding. 

Kwalificaties 

  • Klinisch psycholoog (BIG-nummer 49916692325)
  • Psychotherapeut (BIG-nummer 69916692316)
  • AGB-code 94-014408