Wie zijn wij

Informatie over de therapeuten die werkzaam zijn bij de praktijk

Ik ben Daniëlle Pool en stel mij graag kort aan u voor.

Na mijn opleiding Gezondheidswetenschappen en een  tweede master Rechtspsychologie ben ik 2009 gaan werken in de forensische sector. Tot 2012 werkte ik zowel klinisch als ambulant in deze sector. Daarna maakte ik de overstap naar de reguliere GGZ, waar ik ook zowel klinisch als ambulant heb gewerkt. Mijn opleidingen tot GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut heb ik bij een grote GGZ instelling gevolgd. Naast deze BIG-registraties, ben ik geregistreerd cognitief gedragstherapeut en geschoold in EMDR. 

In 2020 hebben Susan en ik de psychologenpraktijk opgezet om laagdrempelige, professionele en betrokken psychologische zorg te kunnen bieden. Ik werk graag volgens de (recente) wetenschappelijke inzichten en die te vertalen naar de individuele kenmerken van degene die een behandelproces wil aangaan. Het startpunt van de behandeling is een gezamenlijke probleemformulering. Vervolgens werk ik graag interpersoonlijk en procesgericht. Het betrekken van het netwerk bij de behandeling komt naar mijn idee het effect van het proces ten goede.

Naast het uitvoeren van diagnostiek en behandeling, houd ik me bezig met beleidsmatige taken binnen een middelgrote GGZ instelling, geef ik supervisie aan vakgenoten en geef ik les aan collega’s in opleiding tot GZ-psycholoog.

Kwalificaties 

  • Klinisch psycholoog (BIG-nummer: 89921812625)
  • Psychotherapeut (BIG-nummer: 19921812616)
  • AGB-code 94-102334 
Ik ben Susan Boogaard-Klinkien en stel mij graag kort aan u voor. In september 2009 heb ik mijn master klinische- & gezondheidspsychologie behaald, daarnaast heb ik een minor criminologie afgerond. Met veel plezier volgde ik een masterstage bij een forensisch psychiatrische afdeling, waar ik in 2012 de opleiding tot GZ-psycholoog heb afgerond. In de jaren hierop volgend heb ik mij verder gespecialiseerd in het werken binnen het forensische veld. Hierin heb ik mij ontwikkeld als GZ-psycholoog en mijn eerste ervaringen opgedaan met beleid en management, in de functie van manager behandelzaken. In deze periode heb ik verschillende gerenommeerde opleidingen gevolgd tot EMDR therapeut. In oktober 2016 heb ik de overstap gemaakt naar de reguliere psychiatrie, waarin ik ervaring heb opgedaan in zowel klinische als poliklinische teams. Ik heb ervaring met zowel kortdurende als langdurende behandelingen van verschillende klachten. De nadruk in mijn behandelingen is persoonsgericht, waarbij ik de uitdaging graag aan ga om interpersoonlijke problemen in kaart te brengen en te behandelen. Dit is mogelijk in zowel individuele-,  groeps- en systeemtherapie. Verder geef ik supervisie behandeling en diagnostiek aan verschillende opleidelingen en verzorg ik onderwijs aan verpleegkundig specialisten in opleiding. Kwalificaties 
  • Klinisch psycholoog (BIG-nummer: 49916692325)
  • Psychotherapeut (BIG-nummer: 69916692316)
  • AGB-code 94-014408
Ik ben Hanneke de Bruijn en stel mij graag kort aan u voor. In 2019 heb ik de master Klinische Forensische Psychologie afgerond. Vanuit mijn interesse in de forensische sector ben ik sindsdien werkzaam in een klinische setting, waar ik vanaf januari 2023 ook de GZ-opleiding volg. Voor mij is het van belang om wetenschappelijk onderbouwde behandeling aan te bieden, afgestemd op het individu. Om hierbij betrokken en in ontwikkeling te blijven, volg ik verschillende opleidingen en cursussen. In de behandeling vind ik het belangrijk om zowel de ervaren klachten als onderliggende mechanismen duidelijk in kaart te brengen en hierbij een passende behandelvorm in te zetten. Dit kan middels zowel individuele-, groeps- en systeemtherapie, waarbij de behandeling persoons- en interpersoonlijk gericht zal zijn.