Werkwijze

Onze werkwijze

Wij bieden zorg binnen de basis en specialistische GGZ. Actuele informatie over de wachttijden vindt u onder wachttijden. 

 

Aanmelden en verwijzen 

Verwijzers kunnen verwijzen via Zorgmail: psychologenpraktijkboogaardpool@zorgmail.nl    

 

Wanneer u zich wil aanmelden dan dient er een verwijzing van de huisarts te zijn. De verwijzing van de huisarts dient voorafgaand aan het telefonisch contact verzonden te zijn naar de praktijk.

U kunt zich telefonisch of via de website aanmelden. Bij telefonisch contact wordt u te woord gestaan door een van de therapeuten. 

Bij aanmelding via de website, kunt u op de onderstaande link klikken en daarna op inschrijvenn (indien u deze pagina op een mobiel opent, klik dan eerst rechtsboven op het icoontje met drie streepjes en dan op inschrijven):

https://patientportal.intramedonline.nl/pp01500012/

 

Wij nemen contact met u op om u te informeren over de wachttijd en een intakegesprek. Indien er overeengekomen wordt tot behandeling zal de intake direct door de behandeling gevolgd worden. 
In sommige situaties kunnen wij geen goede behandeling bieden en is andere of meer intensievere behandeling noodzakelijk. Wij zullen dan meedenken over een passend alternatief (in overleg met uw huisarts). 

 

Evaluatie

De voortgang van de behandeling wordt regelmatig geëvalueerd. Afhankelijk van het zorgtraject waarin u zit is dit na 5 gesprekken of eens per 3 maanden. We maken daarbij gebruik van vragenlijsten in het kader van Routine Outcome Monitoring (ROM).

 

Afronding

Wanneer uw hulpvraag voldoende is beantwoord en uw doelen zijn behaald, kan de behandeling worden afgerond. Ook als behandeling niet meer voldoende bijdraagt aan het verminderen van uw klachten of behalen van uw doelen, kan de behandeling worden afgerond.